За нас

Оптеко и партньори ООД - Прецизна оптика е основана през 1998г. като частна фирма. Ние сме наследници на добрите традиции на българската оптична индустрия, градени в продължение на години заедно с водещите немски предприятия. Наша цел е да представяме и допълнително подобряваме тези традиции. За нас удоволетвореността на клиента е основната мотивация.

Ние произвеждаме оптични елементи и възли в високо качество. Специализираме се в производството на презицни сферични елементи (лещи, ахромати, триплети). Използваме пълното разнообразие от марки оптични стъкла (флинтови, кронови и кварц).

Фактът, че сме малка компания ни предоставя висока степен на гъвкавост при производството в кратки срокове, на задоволителни цени. Предлагаме изработка както на единични мостри, така и на по-големи серии.

Цикълът ни на производство включва всички необходими операции, от първоначалното фрезоване, през шлайфане, полиране и оптични покрития, до слепване и монтаж.

За да гарантираме високото качество на нашите продукти, провеждаме качествен котрол след всяка оделна операция, както и финален котрол.

Площ: 850кв.м.

Екип: 35 души

Региони на продажби: Германия, САЩ, Канада, Франция, Швейцария.

Сертификати

EN ISO 9001:2008 - Сертифицирана система за управление на качеството
BS OHSAS 18001:2007 - Сертифицирана система за управление на здравословните и безопасни условия на труд
ГБИТК - Сертифицирано членство в Германо-Българската индустриално-търговска камара